fcb.portal.reset.password

Alexis i Cesc celebren un gol / FOTO: ARXIU FCB

Diuen que el primer any sempre és el més difícil i que el procés d’adaptació necessita el seu temps, encara que, com en el cas de Cesc, t’hagis format a les categories inferiors del Barça. Cesc i Alexis han marcat 15 gols cadascun en el seu primer any al Club, i han participat activament en la consecució dels seus primers quatre títols amb la samarreta del FC Barcelona: Supercopa d’Espanya, Supercopa d’Europa, Mundial de Clubs i Copa del Rei.

El d’Arenys ha disputat un total de 49 partits oficials i ha marcat 15 gols, nou dels quals a la Lliga, un a la Champions, tres a la Copa del Rei, un a la Supercopa d’Europa i un a la final del Mundial de Clubs contra el Santos. El mateix Cesc va recordar, en una de les seves últimes rodes de premsa, que “feia temps que no jugava tants partits” i que espera millorar el seu rendiment de cara al proper curs: “Tindré més interioritzats tots els moviments”.

El xilè bat el seu rècord golejador

Alexis ha superat el seu propi rècord golejador que tenia amb l’Udinese. El davanter xilè ha disputat 41 partits i també ha marcat 15 gols, 12 dels quals a la Lliga, dos a la Champions i un a la Copa del Rei. Les lesions musculars li han impedit tenir més regularitat, però Alexis ja ha demostrat que pot oferir diverses variants ofensives. Com en el cas de Cesc, la temporada 2012/13 pot ser la de la seva consolidació al Barça.

Tornar a dalt