fcb.portal.reset.password

Hi havia ganes per veure de nou Cesc Fàbregas lluint els colors del FC Barcelona. I mostra d’això és el gran nombre d’aficionats que aquest dilluns al migdia s’han apropat fins al Camp Nou per veure des de les grades el jugador d’Arenys vestint de nou l’equipació del Barça. Una samarreta amb el ‘4’ i el nom de Fàbregas a l’esquena.

Vuit anys després

Quan el rellotge marcava les 13.30 hores i amb una estricte puntualitat anglesa Cesc ha sortit al Camp Nou des del túnel de vestidors mentre sonava l’himne del Barça pels altaveus de l’estadi. Un camí que fins ara només havia fet vestint la samarreta de l’Arsenal quan s’havia enfrontat amb el Barça però que a partir d’ara en lloc de fer-ho com a visitant ho farà com a casa. L’afició, que des de les 12 del migdia ha començat a omplir els seients de l’estadi, ha rebut amb una sonora ovació al jugador.

Un somriure d’orella a orella

Des del primer instant la cara de Cesc desprenia una gran felicitat per tornar a casa. Sota l’atenta mirada de la seva família, situada a les primeres files de la tribuna principal, el nou fitxatge del Barça ha saludat els culers, ha fet els habituals tocs amb la pilota i ha lluït amb orgull la samarreta blaugrana. Un petó a l’escut i uns cops al cor per agrair el suport han servit per donar pas a unes paraules que Cesc ha dirigit a l’afició.

“Torno a casa”

Cesc ha volgut donar les gràcies als aficionats del Barça presents al Camp Nou. “He esperat molts dies, moltes mesos, molts anys perquè arribi aquest moment. Per a mi és un dia molt especial. Torno a casa després de vuit anys fora”, ha comentat Fàbregas. I ha volgut apuntar que “molts us va decebre la meva sortida però estic aquí per superar el repte més difícil de la meva vida”.

Tornar a dalt