fcb.portal.reset.password

Foto: Miguel Ruiz - FCB

Passaven pocs minuts de la una del migdia quan Cesc Fàbregas ha signat el seu contracte amb el FC Barcelona que el vincula al club blaugrana per les pròximes cinc temporades. És a dir, que el d’Arenys vestirà la samarreta del Barça fins al 2016.

La signatura de l’acord s’ha dut a terme a les oficines de l’Entitat i ha comptat amb la presència del jugador i del president Sandro Rosell. A més, tampoc s’han perdut aquest moment el vicepresident de l’àrea esportiva, Josep Maria Bartomeu, el director esportiu del futbol professional, Andoni Zubizarreta, i el director de futbol, Raül Sanllehí. La clàusula de rescissió del nou jugador del FC Barcelona és de 200 milions d’euros.


Foto a l’escut

Com ja es tradicional i un cop signat el contracte amb el club barcelonista, Cesc ha aparegut per les portes de les oficines per fer-se la fotografia amb l’escut del Barça de fons. L’expectació ha estat enorme, ja que eren molts els fotògrafs i les càmeres de televisió que esperaven captar aquesta imatge. Sandro Rosell, Josep Maria Bartomeu i Andoni Zubizarreta també han format part d’aquesta fotografia que ja forma part de l’àlbum del FC Barcelona.

Tornar a dalt