fcb.portal.reset.password

Molts aficionats han iniciat el camí cap a Madrid des del Camp Nou / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

L’afició del primer equip del Barça que assistirà a la final de la Copa del Rei davant l’Athletic Club de Bilbao ja ha posat rumb, en la seva majoria, cap a Madrid. Els més matiners han estat aquells que van optar per desplaçar-s’hi en autobús. I és que eren les 6.30 hores del matí quan 15 dels 18 busos previstos iniciaven el seu camí des del Camp Nou, que s’ha vist tenyit de blaugrana per una afició molt activa ja de bon matí. Dos més han sortit a la mateixa hora, però en aquest cas des de l’Espai Gironès, mentre que un últim bus és per a persones que volien sortir des de Vilanova, Tarragona o Lleida.

També en tren

El tren ha estat l’altre mitjà de transport per a la caravana blaugrana. En aquest cas, totes les sortides s’han centralitzat a l’estació de Sants. Els tres primers trens, plens de socis i aficionats barcelonistes, que s’han fet sentir ben d’hora, han iniciat el seu camí a les 8, a les 9 i a les 9.40 hores. Un quart té prevista la seva sortida per a les 11 hores.

D’altra banda, recordem que els 3.400 penyistes amb entrada per a la final es desplaçaran en 38 autocars des de diferents punts.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();