fcb.portal.reset.password

Busquets, en roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

“Tant l’equip com jo estem bé. Portem una dinàmica molt positiva”, ha afirmat Sergio Busquets en la roda de premsa posterior a l’entrenament d’aquest dimecres. Encara falten 10 dies per al Clàssic i el migcampista blaugrana prefereix anar pas a pas: “Primer pensem en el Llevant, que és el pròxim rival. És un camp molt difícil, on trobarem un equip que està fent una gran temporada”. “Per nosaltres ja fa temps que cada partit és una final. El partit del Reial Madrid serà important perquè és un duel directe”, ha reconegut el ‘16’ del Barça.

“Ara mateix és un punt de desavantatge, que poden tornar a ser quatre aquest mateix dimecres. Nosaltres també havíem tingut avantatges similars els anys anteriors. Tenim la pressió justa”, ha explicat Busquets sobre la situació actual a la Lliga. “Davant hi ha un gran rival. Crec que tenen una situació privilegiada perquè són els líders. Nosaltres vam fer la nostra feina, que era guanyar. Això era a les nostres mans. De la resta no podem fer res”, ha afegit el centrecampista. “No canviaria res perquè la situació és la que és. El que sí que m’agradaria és ser líders, com els últims anys”.

Actitud i compromís

Per Busquets, el repte és anar pas a pas i treballar diàriament per retallar punts: “Aquest equip sempre ha estat regular”. “Jo crec que sempre correm. Mai se’ns pot retreure falta d’actitud o de compromís”, ha afirmat un dels titulars aquest dimarts contra el Getafe. Un esforç que no està renyit amb la felicitat: “També és essencial. Vol dir que les coses s’estan fent bé”.

El futbolista blaugrana, que assegura que cada dia aprèn més coses, insisteix a no mirar més enllà. “Totes les temporades han estat gairebé immillorables. A principis de curs no pots pensar mai on seràs a aquesta altura de temporada, però sí que pots treballar per estar viu en totes les competicions”. “El que és divertit és arribar al final i guanyar el títol i treballem per aconseguir-ho”, ha conclòs.

Tornar a dalt