fcb.portal.reset.password

President i tècnics brinden per al 2012 / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

VALORACIÓ DEL 2011

Barça Regal

Xavi Pascual: "Crec que la valoració del 2011 és extraordinària. Vam guanyar la Copa del Rei, la Lliga ACB, la Lliga Catalana i la Supercopa. Anem líders a la Lliga Endesa i som primers de grup a l'Eurolliga. Esportivament estem a un molt bon nivell i això és gràcies a l'esforç diari dels meus jugadors i de tot l'equip".

Víctor Sada: "Personalment no em puc queixar de res. Amb el Barça Regal ho hem guanyat gairebé tot i a més vaig tenir la possibilitat de guanyar l'or amb la selecció espanyola al campionat d'Europa. Només vull que cada any sigui com aquest. Serà un bon senyal per a tots els culers".

Barça Intersport

Xavi Pascual: "Per a nosaltres ha estat un any magnífic. Hem aconseguit els dos títols més importants del món de l'handbol, Lliga i Champions, i ho hem fet com ens agrada, gaudint de la nostra feina".

Laszlo Nagy: "Ha estat un any excel·lent. La confirmació, en forma de grans títols, de la feina que estàvem duent a terme. En aquesta segona part de l'any també estem portant una gran trajectòria".

Barça Alusport

Marc Carmona: "Ha estat un any increïble, el millor de la història del futbol sala blaugrana. Hi ha molta gent que ha treballat durant molts anys per aconseguir les fites que vam assolir al llarg del 2011 i, per tant, també és un premi per a tots ells".

Javi Rodríguez: "Ha estat un any rodó. Vam ser capaços de guanyar totes les competicions que vam disputar i crec que, esportivament parlant, demanar més és impossible".

Barça d'hoquei patins

Gaby Cairo: "L'actitud de la gent i dels jugadors és òptima. Hem començat amb molt bons resultats esportius. Hem guanyat la Supercopa d'Espanya i a l'OK Lliga hem recuperat el lideratge. També cal destacar que cada vegada ve més gent al Palau Blaugrana".

Beto Borregán: "De mica en mica anem agafant el sistema que el tècnic vol. Els dos jugadors que s'han fitxat s'estan acoblant molt ràpid al grup, i el fet d'haver guanyat la Supercopa d'Espanya ens ha donat molta tranquil·litat".


DESITJOS PER AL 2012

Barça Regal

Xavi Pascual: "M'agradaria que la gent blaugrana estigués sempre orgullosa del nostre treball i de la nostra entrega a cada partit. I salut. És el més important a la vida i no ens en recordem fins que la trobem a faltar".

Víctor Sada: "Salut i que el FC Barcelona segueixi sent el millor club del món".

Barça Intersport

Xavi Pascual: "Demano al nou any que tinguem la recompensa que ens mereixem pel treball fet"

Laszlo Nagy: "Demano continuar en la línia demostrada fins al dia d'avui i que tinguem sort i salut per poder fer gaudir la gent".

Barça Alusport

Marc Carmona: "El meu desig és continuar treballant per aconseguir mantenir el nivell demostrat durant l'any 2011".

Javi Rodríguez: "Salut i que les lesions ens respectin. També el ser capaços de continuar amb el mateix treball i la mateixa intensitat d'ara, que de ben segur ens portarà als èxits".

Barça d'hoquei patins

Gaby Cairo: "Demano continuar en la mateixa línia en la que estem. I també poder millorar a la Lliga Europea, on portem dos empats. I molt important, que no es lesioni cap jugador".

Beto Borregán: "Un any ple de títols, perquè la secció els necessita. Hem de recuperar la Lliga i la Lliga Europea. També que sigui un any ple de salut tant per a les seccions com per a la resta del Club".

Tornar a dalt