fcb.portal.reset.password

Andrés Iniesta a Fuentealbilla

“L’any que ve lluitarem per tornar a guanyar-ho tot”. Ho assegurava Andrés Iniesta en el decurs de l’emotiu homenatge que li va dedicar Fuentealbilla. Segons ell, “el més important és mantenir la il•lusió, no perdre les ganes de fer les coses bé”. Al mateix temps, el migcampista preveu “un altre any amb molta pressió; cada temporada és més difícil”.

Iniesta va pronunciar aquestes paraules quan s’està a punt de complir un any del seu gol que va donar el Mundial a Espanya. “L’11 de juliol futbolísticament vaig tocar la glòria, el cel, però avui m’emociona veure tanta gent aquí i m’omple d’orgull”, declarava des del balcó de l’Ajuntament de Fuentealbilla, on l’escoltaven milers d’aficionats.

El millor ambaixador de Castella-la Manxa

Andrés Iniesta va viure un dissabte intens. Al migdia estava a l’Ajuntament i a la nit va exercir d’amfitrió en la VII Trobada de Penyes de Castella-la Manxa, organitzada per la PB Andrés Iniesta-Fuentealbilla. El sopar de gala es va portar a terme a les seves bodegues, amb 41 penyes assistents (unes 800 persones). Iniesta es va mostrar molt agraït a tothom en tot moment.

En aquest acte, a més, l’acompanyava el vicepresident Jordi Cardoner, que va destacar “la impressionant qualitat humana” del ‘8’ blaugrana. Cardoner també elogiar el moviment barcelonista que es va generar durant tota la jornada a Castella-la Manxa, i en concret a Fuentealbilla. L’exjugador Lobo Carrasco també va voler estar al costat d’Iniesta en una jornada inoblidable per a ell.

Tornar a dalt