fcb.portal.reset.password

Alves, durant la presentació de la seva pàgina web / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Més enllà de la decisió que prengui Josep Guardiola, Dani Alves ha volgut agrair-li tot el que ha fet com a tècnic. "Guardiola ha retornat el somriure al futbol, als culers i a la gent que li agrada el futbol de debò", ha afirmat, durant l'acte de presentació del seu nou lloc web a Cornellà. "Crec que renovarà, sense ell no som ningú", ha afegit, conscient del que ha donat el tècnic de Santpedor al Club durant les tres últimes temporades i mitja: 13 títols de 16 possibles.

Eternament agraït..., si marxa

Alves ha repetit una vegada i una altra el seu agraïment a Guardiola. "Gràcies a ell sóc aquí i he aconseguit tantes coses", ha manifestat. "Penso que en aquesta vida s'ha de ser agraït sempre. Si ell pren la decisió de no seguir, quedarà el que ha fet. Encara que el futbol no tingui memòria, nosaltres sí que la tenim. Si marxa els jugadors tindríem part de culpa. Hauríem d'estar agraïts a Guardiola, no només com a jugador, sinó també com a entrenador", ha subratllat. Amb tot, pronostica una renovació del tècnic: "Estic convençut que Guardiola seguirà amb nosaltres, si no em sorprendria. Engrandeix aquesta Lliga".

Lluita fins al final

A banda de la renovació de Guardiola, Dani Alves ha dit la seva sobre les opcions al títol del Barça: "El Barça no ha dit encara l'última paraula a la competició. Sabem que està difícil i que l'avantatge és considerable, però no és impossible. Nosaltres competirem fins al final, i si perdem, felicitarem el campió". "Si estem a aquesta distància és que hem fet alguna cosa malament. Penso que és molta distància si mirem com funcionen tots dos equips", ha opinat sobre els 10 punts de diferència. De totes maneres, és de l'opinió que "el balanç s'ha de fer al juny, el camí encara és llarg".

Sobre el seu rendiment individual, està molt tranquil: "Em preocuparia si els meus companys o entrenador parlessin del meu rendiment, però ells no en dubten. No em molesten els rumors, el Club no té cap dubte de la meva professionalitat".

Tornar a dalt