fcb.portal.reset.password

Dani Alves, en la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Tot i la dolorosa derrota a Getafe, del vestidor blaugrana, només en surten missatges de confiança i d'optimisme. Dani Alves, en la roda de premsa, ha dit quin és l'estat d'ànim del Barça:
"L'equip està bastant tranquil; sabem que la nostra professió ens ofereix reptes i aquest és apassionant i ens fascina. Per sort, encara queda molt, i no s'entrega cap copa encara". I ha recordat: "Una de les claus d'aquest equip és que no abaixa els braços, ni llença mai la tovallola".

Decideix l'efectivitat

Sobre el partit al Coliseum Alfonso Pérez, ha assenyalat: "Vam tenir les nostre ocasions, no les vam 'endollar' i ells, en l'única que ens van rematar a porteria, la van colar. No hi ha una altra explicació".  Un dels aspectes positius per al defensa és que el Barça va caure amb les seves idees: "No canviem la nostra manera d'actuar pels resultats. Tenim una filosofia i, si s'ha de morir, ho farem amb ella".

Alves també ha parlat de la dificultat que el Barça es troba en els desplaçaments a la Lliga: "No és més difícil ara que abans. Sempre ha estat molt complicat. Aquest any ens costa més fora de casa, però són fases. Per sort ens passa ara i no al final. Tenim marge per corregir-ho".

Sense més marge d'error

En aquest sentit, el lateral brasiler ha reconegut que el conjunt blaugrana no pot fallar més si vol aspirar al títol: "El Madrid es deixarà pocs punts i el nostre marge d'error s'ha acabat. Té un avantatge i hem d'intentar reduir-lo. Hem d'estar concentrats i no cometre més equivocacions".

Dani Alves considera decisius els enfrontaments directes amb l'etern rival. Per començar, el d'aquí dues setmanes al Bernabéu. "Els meus companys respondran a aquesta gran cita", ha indicat. I és que el '2' barcelonista ha avisat: "Que no hi hagi cap dubte que aquest equip lluitarà per tot a mort".

Tornar a dalt