fcb.portal.reset.password

Alves, diumenge a El Marcador. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Després de la lluitada victòria contra el Betis i just abans de dos clàssics apassionants de Copa, el primer dimecres a Madrid, Dani Alves preveu una eliminatòria oberta:"Als clàssics sempre hi ha un equilibri, independentment de com estiguin els dos equips. Intentarem que es vegi un gran partit de futbol i que nosaltres estiguem al nostre nivell. Cal competir bé per poder treure coses positives al Bernabéu".

Experimentat en duels amb l'etern rival

En declaracions al programa El Marcador, de Barça TV, el '2' blaugrana va expressar les seves ganes de que engeguin els clàssics: "Són partits que ens agrada jugar perquè gaudir moltíssim. Ens toca un cop més. És normal. Els equips grans quan estan bé s'han d'enfrontar més d'una vegada durant la temporada. Ens prepararem bé i a veure què passa".  També va parlar del recent domini culer en aquests duels: "He jugat força partits d'aquestes característiques i el balanç és molt positiu".

Sense marge d'error a la Lliga

Respecte al triomf per 4-2 davant del Betis, Alves va manifestar: "No hem tingut la continuïtat de joc. Hem estat intermitents. Jo penso que no només per demèrit nostre. També per mèrit del Betis. Però l'equip ha reaccionat bé". I sobre les opcions del Barça a la Lliga, ho té clar: "Tenim molt poc marge d'error fins al final. M'agrada perquè així l'equip està més atent i reacciona. No ens podem relaxar. Estic segur que l'equip competirà fins al final. No en tingueu cap dubte".

Plenament recuperat

A nivell personal, el carriler va indicar que físicament se sent en bon estat: "Em trobo bé. Després del partit contra l'Espanyol vam decidir tenir una mica de precaució però ja m'he recuperat". D'altra banda, Dani Alves no va voler entrar a valorar els arbitratges que rebuts per l'equip:  "Ens hem de centrar en superar totes les dificultats. Quan estem al màxim nivell les decisions no tenen cap influència perquè les superem. Les excuses no són dels equips guanyadors i nosaltres som un equip guanyador".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();