fcb.portal.reset.password

Només els no titulars s'han exercitat sobre la gespa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Un cop superat l'Al-Sadd a les semifinals del Mundial de Clubs (0-4), el FC Barcelona ha tornat a la feina. Com és habitual els dies després de partit, els titulars s'han exercitat al gimnàs de l'hotel de concentració, mentre que suplents i la resta de jugadors han treballat a ple rendiment als camps d'entrenament del Yokohama Marinos, sota una intensa calor matinal.

La sessió no ha comptat amb un dels suplents del partit, Alexis Sánchez, que després de les proves realitzades s'ha confirmat que té una petita sobrecàrrega a l'adductor de la cama esquerra. La seva evolució marcarà la seva disponibilitat per a la final contra el Santos. Cal recordar que el xilè va entrar substituint Villa, però que no va acabar al partit i va deixar el camp en lloc de Cuenca.

Festa al matí

Amb aquestes notícies, i ja sense el lesionat David Villa, que ha tornat a Barcelona, Josep Guardiola ha decidit donar festa als seus jugadors fins dissabte a les 13.30 hores. Està previst, doncs, que l'equip s'entreni a la tarda, tal com va fer el dia abans de la semifinal contra l'Al-Sadd.

Tornar a dalt