fcb.portal.reset.password

Alexis, en la sessió preparatòria d'aquest dimecres al Camp Nou / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després d'haver gaudit de dos dies de festa, el primer equip de futbol del Barça ha tornat aquest dimecres als entrenaments amb tots els esforços posats en la preparació del partit de Lliga d'aquest dissabte al camp del Sevilla. En aquesta ocasió, la sessió preparatòria ha tingut lloc a l'Estadi, i ha estat a porta tancada. I és que abans de començar a exercitar-se, la plantilla s'ha fet la foto oficial de la temporada.

La novetat d'aquesta sessió ha estat poder veure Alexis i Thiago entrenant-se juntament amb la resta dels seus companys. Recordem que el xilè va patir una petita ruptura fibril·lar a l'adductor dret que li ha impedit estar present en els partits contra el Bayer Leverkusen i el Racing de Santander. Thiago, per la seva part, continua evolucionant d'una periostitis al terç distal de la tíbia dreta que no li ha permès participar en els darrers tres compromisos de l'equip –Sporting, Bayer Leverkusen i Racing de Santander.

Abidal fa treball al marge

Pel que fa a Abidal, que està recuperant-se d'una pubàlgia, ha fet treball sobre la gespa del Camp Nou al marge de la resta de jugadors. A banda dels integrants de la primera plantilla, en aquesta ocasió han participat de l'entrenament Marc Muniesa i Cristian Tello, del Barça B. El Barça tornarà a exercitar-se aquest dijous, a partir de les 11 hores, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Preciado i Davids, presents en la sessió

L'entrenament que ha tingut lloc aquest dimecres al Camp Nou ha comptat amb la visita de l'entrenador Manolo Preciado, així com como la de l'exjugador blaugrana Edgar Davids, que va estar al Club mitja temporada l'any 2004.

Control antidopatge de la UEFA

Just després de l'entrenament, un total de 10 jugadors del Barça han estat sotmesos a un dels controls antidopatge, en aquest cas d'orina, que la UEFA sol fer cada cert temps. En aquesta ocasió, els 10 jugadors han estat Thiago, Pedro, Keita, Alves, Mascherano, Abidal, Valdés, Piqué, Puyol i Cuenca.


Tornar a dalt