fcb.portal.reset.password

Afellay rep l'alta mèdica / FOTO: ARXIU FCB

Ibrahim Afellay ha rebut aquest dimecres a la tarda la notícia que tant desitjava. Els Serveis Mèdics li han donat l’alta mèdica després de 6 mesos i 21 dies de baixa -203 dies- i torna a estar a disposició de Josep Guardiola per ajudar l’equip en el decisiu tram final de temporada.

D’aquesta manera el davanter holandès dóna per acabat un llarg procés de recuperació de la lesió que es va fer el 22 de setembre durant un entrenament en què va patir un trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre. Onze dies després, el 3 d’octubre, Afellay era sotmès a una artroscòpia pels doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna i començava el camí per tornar als terrenys de joc.

Tres setmanes treballant amb l’equip

El 18 de març Afellay deixava enrere el treball individual al gimnàs i a la gespa amb un recuperador i feia un últim pas en la seva recuperació. Aquell dia el jugador començava a entrenar-se amb els seus companys i veia com cada cop estava més a prop l’alta mèdica. Tres setmanes després, l’holandès posa el punt final a mesos de patiment i esforç. Afellay, que dilluns 2 d’abril va fer 26 anys, ha rebut aquest dimecres el millor regal d’aniversari.

Tornar a dalt