fcb.portal.reset.password

Afellay, en un moment del partit contra el Rayo Vallecano / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Va jugar els seus últims minuts amb la samarreta del Barça al Camp Nou, en una golejada contra l’Osasuna (8-0), i ha tornat a fer-ho aquest diumenge a Vallecas, en una altra golejada (0-7). Ibrahim Afellay ha tornat a sentir-se futbolista. “M’agrada molt jugar a futbol. He treballat fort als entrenaments i avui estic molt content”, ha afirmat el jugador holandès del FC Barcelona, que ha assegurat que esperava amb il·lusió aquest moment: “Saps que ha d’arribar algun dia però no saps quan. Estic molt feliç d’haver tornat!”.

Afellay, per tant, deixa enrere el trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre que es va fer el 22 de setembre passat durant un entrenament. El 3 d’octubre va ser sotmès a una artroscòpia i va començar un llarg i intens procés de recuperació. L’11 d’abril, després de més de 6 mesos de patiment i esforç, va rebre l’alta mèdica i aquest diumenge ha tornat a trepitjar un terreny de joc.

Afellay ha entrat al camp al minut 72, amb el 0 a 4 en el marcador. Ho ha fet en el lloc de Sergio Busquets. En els 20 minuts que ha jugat ha participat en 10 jugades col·lectives i ha protagonitzat un total de 21 accions. Però més enllà dels números, aquest diumenge el recordarà com el dia del seu retorn. El jugador holandès no jugava un partit oficial des del Barça-Osasuna del 17 de setembre del 2011. Aquell dia va disputar 24 minuts.

"Continuarem igual”

Afellay també ha parlat del pròxim relleu a la banqueta del Barça: “Guardiola és un dels millors entrenadors del món però el Tito és gairebé igual. Tots aquests anys han treballat junts. Crec que continuarem igual”. El jugador holandès s’ha expressat en un correcte castellà i ha assegurat que “l’any que ve espero parlar en català”.

Tornar a dalt