fcb.portal.reset.password

Adriano, en el partit contra el Rayo / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Adriano ha estat la principal baixa de l'entrenament del primer equip d'aquest dimecres. El jugador, que va acabar el partit contra el Rayo Vallecano amb molèsties, ha estat sotmès aquest matí a diverses proves. Un cop finalitzades, s'ha confirmat que Adriano té una elongació al semitendinós de la cuixa esquerra.

El temps de baixa aproximat és de 5 a 7 dies de baixa. Si es confirmen aquests terminis, doncs, el jugador es perdrà el partit de Lliga de dissabte davant el Llevant i el de dimarts de Lliga de Campions contra el BATE Borissov.

Sessió de recuperació

Després de la victòria davant el Rayo Vallecano, l'equip de Guardiola s'ha exercitat aquest matí al camp número 1 de la Ciutat Esportiva. Una sessió, amb 19 futbolistes del primer equip i tres del filial –Cuenca, Montoya i Miño-, en què els jugadors que van ser titulars han fet un treball més suau de recuperació.

Dijous la plantilla del Barça gaudirà d'un dia de descans i serà divendres, a les 11 hores, quan tornin als entrenaments. Posteriorment sortirà en roda de premsa Pep Guardiola.

Tornar a dalt