fcb.portal.reset.password

Éric Abidal renova amb el FC Barcelona / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Aquest divendres a les 13 hores s'ha dut a terme l'acte de signatura de la renovació del  contracte d'Éric Abidal amb el FC Barcelona. El jugador francès i el president del FC Barcelona Sandro Rosell han rubricat l'acord a les oficines del Club. L'acte també ha comptat amb la presència del vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu i el director de l'Àrea Esportiva de Andoni Zubizarreta.

Recordem que la renovació del contracte és per una temporada més, fins al 30 de juny del 2013. L'acord inclou la possibilitat de prorrogar-lo fins al 2015.

Feliç a Barcelona

Abidal és un home feliç a Barcelona. "Sempre he dit que volia quedar-me aquí per viure i gaudir del futbol", ha comentat el jugador que té clar que el FC Barcelona "és la meva segona família. Veig més la gent del Club que a la meva família". El lateral i el Club han treballat intensament per arribar a l'acord de renovació. I és que si una cosa té clara Abidal és que "aquí es juga el millor futbol del món" .

Aquesta és la cinquena temporada d'Abidal al Barça, i ja és un dels veterans de la plantilla. D'aquest temps com a blaugrana, el francès es queda amb el primer any, "perquè arribava de França, havia de descobrir un altre món,  un altre país, un altre idioma...", i també amb la segona ja que "va ser la primera del 'míster' i ho vam guanyar tot".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();