fcb.portal.reset.password

Abidal rep l’alta hospitalària / FOTO: ARXIU FCB

El jugador Éric Abidal ha rebut aquest dilluns l’alta hospitalària, després que el 10 d’abril passat fos operat d’un trasplantament de fetge. “Atesa la particularitat d’aquests processos de recuperació, Abidal haurà de ser sotmès a controls hospitalaris puntuals”, s’explica en el comunicat dels Serveis Mèdics del Club.

Cal recordar que el dijous 15 de març del 2012 es va comunicar que se li havia de practicar un trasplantament de fetge i que havia de passar per quiròfan. Un any abans, el 15 de març del 2011, se li havia detectat un tumor en el fetge. Va ser operat el 17 de març del 2011.

Aquesta temporada Éric Abidal ha participat en 38 partits, 22 a la Lliga, 6 a la Champions, 5 a la Copa, 2 a la Supercopa d'Espanya, 2 al Mundial de Clubs i 1 a la Supercopa d'Europa.

Aquesta tarda, Abidal, mitjançant el seu compte oficial de Facebook, agraïa, tant en nom seu com en el del seu cosí, les nombroses mostres de suport que han rebut. A la vegada, anunciava que al llarg de la jornada de demà dimarts donarà més notícies.


Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();