fcb.portal.reset.password

Abidal / FOTO: ARXIU FCB

Éric Abidal ja es troba recuperant-se a casa, després que el 10 d’abril fos operat d’un trasplantament de fetge. Després que dilluns es conegués la notícia que el jugador rebia l’alta mèdica, ara, a través del seu compte oficial de Facebook, ha volgut reiterar les moltíssimes mostres de suport que tant ell com el seu cosí han rebut al llarg de tot el procés. A més, Abidal té unes paraules especials per a “tots els equips de l’Hospital Clínic”, així com per a tots els pacients que s’ha anat trobant “durant els quaranta dos dies d’hospitalització”, als quals anima a seguir lluitant. “Us desitjo a tots i a les vostres famílies molt coratge”, apunta dirigint-se a aquests pacients.

Paraules per al Club, la premsa i la família

Tampoc s’oblida Abidal del FC Barcelona, des del president Sandro Rosell a tots i cadascun dels seus companys d’equip, passant pel cos tècnic, personal administratiu, i metges, entre d’altres. El francès agraeix a la premsa la seva “comprensió” i el fet d’haver respectat una “discreció” que per a ell era molt important.

Finalment, Abidal es refereix molt especialment a la seva dona, “que ha estat al meu costat cada hora i cada dia”, i a la seva família, així com a la família de la seva esposa. El ‘22’ barcelonista apunta al final del seu comunicat que és el moment de “reposar i recuperar forces”, i anuncia que tornarà regularment “a comunicar-me amb vostès i donar-los notícies”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();