fcb.portal.reset.password

Adriano celebra el gol que dóna el rècord al Barça. Foto: Miguel Ruiz. FCB

A Mestalla el Barça va igualar el rècord de 23 setmanes seguides marcant lluny de casa que fins aleshores era a mans del Reial Madrid. Els blancs regnaven en aquesta estadística des de l'any 1953. La seva gesta va durar des de la jornada 27 de la temporada 1950/51 fins a la 12a de l'edició 1952/53 amb un balanç de 6 victòries, 7 empats i 10 derrotes. Enguany, a Gijón, el FC Barcelona va recollir el seu nou rècord.

Que lluny queda el 17 d'abril

Ha plogut força des de l'última vegada que el Barça es va quedar sense marcar a domicili. Va ser en la primera visita dels culers al recent estrenat camp periquito de Cornellà-El Prat. La jornada va ser la 33, la data el 17 d'abril del 2010 i el rival l'Espanyol de Pochettino. Blaugranes i espanyolistes van acabar empatant a zero.

Xifres de rècord des de llavors

A partir d'aquell derbi, l'equip de Guardiola ha mantingut un idil·li de resultats i gols als diferents camps de la Lliga espanyola que no deixa indiferent ningú. Ha sumat 58 gols a favor i només 18 en contra, completant un balanç de 17 victòries, 6 empats i una única derrota, sense conseqüències, a les acaballes de la temporada passada a Anoeta. El rècord del Barça de 24 jornades seguides marcant a domicili ja va des de la jornada 33 de la campanya 2009/10 fins a la setena de l'exercici present. Aquesta xifra podria augmentar en la propera visita dels blaugranes a l'estadi de Los Cármenes de Granada.

Tornar a dalt