fcb.portal.reset.password

Keita ha rebut aquest dilluns l'alta mèdica / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Josep Guardiola s’ha endut 22 jugadors per a l’anada de les semifinals de la Lliga de Campions. Ha convocat els 18 disponibles del primer equip i Oier, Montoya, Bartra i Tello, del Barça B, per al compromís d’aquest dimecres contra el Chelsea. Entre els convocats estan Seydou Keita, que ha rebut l’alta mèdica aquest dilluns (unes lleus molèsties a la cuixa dreta el van impedir viatjar a camp del Llevant), i Ibrahim Afellay, que es desplaçarà per primer cop amb l’equip des que va caure lesionat al mes de setembre.

Sessió amb 23 jugadors

Abans de viatjar cap a Londres, s’han exercitat al Camp Nou els 22 jugadors convocats i Marc Muniesa, que finalment no s’ha desplaçat amb la resta de companys. Com és habitual en els partits a domicili a Europa, Guardiola s’ha endut un tercer porter, Oier. En un altre ordre de coses, cal recordar que Puyol i Mascherano es troben a una groga del partit de sanció.

L’equip, que ha viatjat aquest dilluns a Londres, no tornarà fins dijous, dos dies abans de la disputa del Clàssic al Camp Nou.

Tornar a dalt