fcb.portal.reset.password

El grup, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El Barça ha fet aquest divendres a la tarda, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, la que és l'última sessió preparatòria abans d'afrontar, aquest dissabte a l'estadi El Madrigal, la jornada número 21 de la competició de la regularitat. Un cop finalitzat l'entrenament, el tècnic barcelonista ha facilitat una llista de convocats formada pels 14 jugadors disponibles del primer equip i també per Cuenca, Dos Santos, Sergi Roberto i Tello.

No ha saltat al camp d'entrenament el porter José Manuel Pinto, que tenia permís del Club per poder atendre un assumpte personal.

Pla de viatge

La plantilla emprendrà el viatge cap a Vila-real aquest dissabte al matí. Tot i que en un principi estava previst que viatgés fins a Castelló, finalment, i degut al fet que la policia no pot garantir les mesures de seguretat pertinents en aquesta estació, el tren s'aturarà a la de Benicàssim. Des d'allà, l'expedició es traslladarà en autobús fins a l'hotel de concentració.

Allà dinarà i s'hi estarà fins a l'hora de traslladar-se a l'estadi El Madrigal, on, a partir de les 22 hores, es veuran les cares amb el Vila-real. Un cop finalitzat el partit, està previst que el primer equip de futbol emprengui el viatge de tornada a la una de la matinada, i que arribi a Barcelona a les 3.20 hores.

La llista

D'aquesta manera, la llista de convocats queda formada pels següents jugadors: Valdés, Pinto, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Messi, Thiago, Mascherano, Sergio Busquets, Adriano, Abidal, Alves, Pedro, Jonathan dos Santos, Isaac  Cuenca, Sergi Roberto i Cristian Tello.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();