Obertura de portes 19.30 H. Es recomana arribar a l'Estadi amb temps ja que els escorcolls seran exhaustius a l'entrada de Mestalla.

A fi de garantir el desenvolupament normal de la final del Campionat d’Espanya – Copa de S.M. el Rei, la gran festa del futbol espanyol, ens permetem fer alguns suggeriments que redundaran en benefici de tots i que contribuiran a la seva seguretat.

  1. L’Organització li recomana que arribi al Camp de Mestalla en transport públic, ja que pels voltants hi ha estació de metro i nombroses línies d’autobusos urbans.
  1. No obstant això, si té la intenció de viatjar per carretera en el seu vehicle, sigui prudent. Al voltant de l’estadi, segueix les indicacions de la Policia Local.
  1. Si es desplaça en autocar des de la seva ciutat d’origen, memoritzi el lloc on quedarà estacionat i el número d’identificació i de matrícula.
  1. El Camp de Mestalla disposa de control d’accés informàtic. Eviti les aglomeracions d’última hora i ocupi la localitat amb prou antelació. Les portes de l’estadi s’obriran dues hores abans que comenci el partit. Grups musicals amenitzaran els prolegòmens.
  1. Un cop hagi superat el control de portes, no s’aturi. Pari atenció a la senyalització interna i vagi directament a la seva localitat.
  1. Per a qualsevol incidència amb la seva entrada, adreci’s a les TAQUILLES D’INCIDÈNCIES situades a l’Avenida d’Aragón, 36.
  1. El comprador de l’entrada serà el responsable del seu ús correcte. Un cop comenci el partit, si es suspengués per una causa de força major, no es retornarà l’importa de l’entrada esmentada.
  1. L’ORGANITZACIÓ POT IMPEDIR L’ACCÉS A L’ESTADI als aficionats d’un club que presentin entrades assignades als aficionats del club rival.

Moltes gràcies per la seva col·laboració
REAL FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE FÚTBOL

 

[[BOTOVERMELL::TORNAR++Final Copa::http://www.fcbarcelona.cat/final-copa-del-rei-2014::HOR::::NO-TRACKING::::::]]