Gira Asiàtica 2013 _sense

El FC Barcelona visitarà el continent asiàtic en el marc de la pretemporada 2013/14. Serà la cinquena vegada que el Club blaugrana realitzarà una gira per Àsia després de fer-ho l’estiu del 2004, 2005, 2007 i 2010.

Tres anys després de l’última vegada, el Barça tornarà a terres asiàtiques on visitaran Tailàndia i Malàisia. Els de Tito Vilanova jugaran un primer amistós el 7 d’agost a Bangkok davant la selecció d’aquest país. I tot seguit es desplaçaran a Kuala Lumpur on disputaran també un partit, el 10 d’agost, davant un conjunt amb els millors jugadors de la Lliga de Malàisia.

Cinc amistosos confirmats

L’equip tancarà d’aquesta manera una pretemporada que començarà al mes de juliol i en què abans de la gira hi ha confirmats tres amistosos més. El primer serà el 20 de juliol a Polònia, després arribarà el 24 de juliol el partit a Munic davant el Bayern, i després jugaran a Oslo davant el Valerenga, el 27 de juliol.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++Tailàndia - FCB::http://www.thaiticketmajor.com/sport/sport-detail.php?sid=1853&la=en::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

 

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++Malàisia - FCB::http://www.ilassotickets.com/::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]