[[BOTOVERMELL::Entrades++::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades/propers-partits-futbol::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Si estàs cercant entrades per gaudir de l'espectacle únic del futbol al Camp nou, des d'aquesta plana et donem uns quants consells perquè la teva compra sigui com més satisfactòria millor.

Tant en futbol (Camp Nou) i en bàsquet (Palau Blaugrana), tenim aquestes particularitats:

NO TROBES ENTRADES?

No et preocupis si ara no trobes entrades, gràcies al sistema de Seient Lliure els socis abonats poden anar alliberant el seu seient a mesura que s'acosta el partit, deixant molts més seients d'abonats a la venda. Per aquest motiu, poden aparèixer en els propers dies seients que ara no estan a la venda. T'animem a seguir entrant a www.fcbarcelona.cat per trobar noves entrades.

Consell: Durant les últimes 48 hores anteriors al partit és un dels moments amb més alliberacions. Val la pena estar atent durant aquest període si no has pogut trobar entrades abans.

SEIENTS JUNTS:

En els partits en què la demanda d'entrades és alta és molt complicat trobar seients junts.
El club depèn dels seients que els seus abonats posin a la venda, i normalment el soci no allibera dos o més seients a la vegada.

La nostra recomanació és comprar entrades mínimament properes (p. ex., a la mateixa boca). D'aquesta manera tindreu contacte visual i durant la mitja part podreu compartir espai a la zona de restauració.
Des del Club us animem a no deixar de gaudir d'un partit al Camp Nou pel fet de no trobar les entrades juntes. Si us deixeu envoltar d'abonats culers també pot ser una experiència única de viure un partit al Camp Nou.