RCD Mallorca – Juvenil A: Gran victòria a domicili (1-3)

Els blaugrana sumen tres punts contra l’equip balear en un partit que han dominat amb solvència i que els situa a un punt del liderat

El conjunt culer ha superat al RCD Mallorca (1-3) en un matx en què els jugadors de Denis Silva han demostrat el seu talent al llarg dels 90 minuts. El control de la pilota i la intensitat en la recuperació de la pilota han permès que el filial blaugrana hagi gaudit de diverses ocasions. En la primera part, l’equip barceloní s’ha avançat al marcador mitjançant Jandro (0-1, min.35) i, just abans del descans, Anssu, que ja acumula quatre jornades consecutives marcant, ha fet el 0-2 (min.44). En la represa, Peque ha posat el 0-3 a l’electrònic i, en el minut 52, Valverde ha reduït distàncies pels locals (1-3).

El Juvenil A ha sortit al camp del Mallorca amb la voluntat d’imposar el seu joc per tal d’endur-se tres punts vitals per continuar lluitant pel liderat de la classificació. La qualitat dels culers ha permès que el conjunt entrenat per Denis Silva dominés el partit a través del control de la pilota. Tot i les ocasions que han generat, els blaugrana no han pogut batre al porter rival fins al minut 35, gràcies a un gol de Jandro que ha situat el 0-1 al marcador.

En els minuts següents, el conjunt culer ha gaudit de més ocasions gràcies al bon joc desplegat pels jugadors del Barça. A les acaballes de la primera part, Anssu ha ampliat distàncies (0-2) amb el seu cinquè gol en quatre jornades consecutives veient porteria. Amb aquest resultat, l’àrbitre ha indicat el camí cap els vestidors sense que el marcador s’hagi mogut més.

El Juvenil A no es deixa sorprendre

Els de Denis Silva han sortit molt concentrats a la segona meitat i amb la intenció de no deixar-se sorprendre tot i el resultat a favor. Amb aquesta actitud ha arribat el tercer gol del conjunt blaugrana, obra de Peque (min.48). L’equip rival ha reaccionat ràpidament i ha reduït distàncies (1-3, min.52) gràcies a un gol Valverde. A partir d’aquest moment, cap dels dos conjunts ha sabut materialitzar les ocasions de les que han gaudit i el partit ha acabat amb un resultat final de 1-3 a favor del Juvenil A. Els tres punts sumats al camp del RCD Mallorca situen a l’equip culer amb 22 punts com a segon classificat de la Lliga a només un punt del primer.