El CD Manacor, primer rival a la Lliga

El CD Manacor, primer rival a la Lliga

El Juvenil A ja coneix el calendari de la Divisió d’Honor juvenil, on debutarà al camp del Manacor el cap de setmana de l’1-2 de setembre.

Aquest dimecres es va fer el sorteig del calendari de la Divisió d’Honor juvenil, on el Juvenil A de Denis Silva buscarà revalidar el títol una temporada més. El CD Manacor serà el primer rival dels blaugrana, que visitaran Mallorca el cap de setmana de l’1-2 de setembre. El primer partit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper serà la setmana següent contra el Lleida Esportiu. D’altra banda, el primer derbi contra l’Espanyol serà a la 10a jornada, el cap de setmana del 3-4 de novembre, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Dilluns 30, inici amb proves mèdiques

Dilluns vinent, dia 30 de juliol, serà el primer dia de treball per als de Denis Silva. La plantilla del Juvenil A iniciarà la pretemporada amb les proves mèdiques i físiques pertinents, abans de marxar cap al Muntanyà, on estaran fins al dia 1 d’agost, ja que l'endemà, dia 2, marxaran cap a Alemanya per jugar un torneig a Oberndorf (Mainz, Schalke 04 i Inter de Milà), fins al dia 6. A la tornada, s'entrenaran uns dies a la Ciutat Esportiva fins que es desplacin fins a Navarra, per jugar el tradicional torneig d’Arróniz (Reial Societat, Athletic Club i Osasuna).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut