Juvenil A – PSV Juvenil: La defensa del títol comença amb una victòria (2-1)

Un gol de Nico González a dos minuts del final atorga un valuós triomf als de Denis Silva en el debut a la UEFA Youth League

Triomf molt sofert del Juvenil A (2-1) contra el PSV de Ruud Van Nistelrooy al Miniestadi en el primer partit de la Youth League. Un gol al minut 88 de Nico González ha atorgat un triomf molt sofert als de Denis Silva, que havien vist com Konrad en pròpia porta havia igualat el duel al minut 78. El matx ha tingut dues parts molt marcades, amb domini culer al primer temps i holandès al segon, i no s’ha decidit fins al darrer moment amb la diana de Nico.

El duel ha començat amb dues arribades del PSV durant els primers compassos de joc, aturades amb solvència per Tenas. Però en la primera ocasió blaugrana, Lucas de Vega ha avançat el conjunt de Denis Silva. El migcampista blaugrana ha enviat la pilota a la xarxa després de rematar, arribant des de segona línia, una passada de la mort per part de Nils des de l’esquerra.

El gol ha permès al juvenil blaugrana afrontar el primer temps amb tranquil·litat, desplegant el seu joc. La presència de la parella Jandro-Monchu a la parcel·la central del camp i de Miranda ha aportat caràcter al Juvenil, que no s’ha vist gaire inquietat pel conjunt de Ruud van Nistelrooy. Precisament, al minut 22 ha estat a punt d’arribar el segon gol blaugrana, però Van Dorp ha aturat un gran xut de Konrad des de la frontal.

Tot i això, Tenas ha hagut de realitzar una aturada miraculosa a cinc minuts pel descans, en una internada Vertessen dins l’àrea. El porter blaugrana ha estat molt valent en l’1 contra 1 i ha tret una mà espectacular per aturar el tir del davanter del PSV.

Domini neerlandès a la represa i Nico salva els tres punts

El conjunt holandès ha fregat l’empat als dos minuts de la segona meitat, però el tir de falta de Thomas s’ha estavellat al pal. I just després, Piroe ha rematat al travesser, de cap. En una tercera arribada molt perillosa als dominis blaugrana, Ihattaren també ha fregat el gol als 58 de joc, amb un tir col·locat que ha sortit fregant el pal.

I al final, després de múltiples ocasions rivals, al minut 79 Teze ha empatat en una acció desafortunada de la defensa blaugrana, que ha desviat la pilota cap a la seva pròpia porteria. Però a l’últim sospir, una aparició de Nico González a dos minuts del final ha atorgat el triomf al Juvenil, després d’afusellar Van Dorp des del punt de penal.