Lleida Esportiu - FC Barcelona: Victòria treballada a Lleida (2-4)

Lleida Esportiu - FC Barcelona: Victòria treballada a Lleida (2-4)

Els blaugranes guanyen un partit difícil per tal de continuar pressionant a la zona alta de la classificació

Els nois de García Pimienta s’han imposat al Lleida Esportiu per 2-4 en un partit molt disputat tot i el gran inici blaugrana. El Juvenil A s’ha avançat de manera clara amb gols de Quique, Sergio Gómez i Mate. El Lleida ha retallat diferències a la segona meitat situant el 2-3, però Monchu ha sentenciat els tres punts per als barcelonistes amb el 2-4.

A la primera meitat els culers han sortit amb molta intensitat, i això ha donat ràpidament els seus fruits. Els blaugranes s’han avançat al marcador amb un bon gol de Quique (min 8) que els ha donat confiança. Sergio Gómez (min 30) i Mate (min 43) s’encarregarien de col·locar un 0-3 al marcador en els primers 45 minuts per arrodonir així les bones sensacions del Juvenil A a Lleida.

A la sortida dels vestidors el conjunt local aconseguiria col·locar-se a només un gol de distància a l’electrònic després d’un doblet d’un dels jugadors més actius dels lleidatans, Radulovic. El davanter local perforaria la porteria culer en dues ocasions gairebé consecutives (min 47 i min 53). Tot i l’empenta local, els blaugranes han estat capaços d’aguantar el resultat i de sentenciar mitjançant Monchu, a quinze minuts del final de partit.

Els de García Pimienta han sabut marcar bé els temps dels últims minuts i inclús han pogut augmentar l’avantatge. Finalment, el marcador no s’ha mogut i els culers han aconseguit un valuós triomf en un camp difícil. Es blaugranes rebran el Nàstic de Tarragona dissabte (12.00 hores), i cercaran un nou triomf per seguir a la zona alta de la classificació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut