Remuntada inconclusa a casa (1-1)

Remuntada inconclusa a casa (1-1)

El gol d’Edgar serveix per empatar un partit en què els blaugranes han merescut més

Els blaugranes sumen un punt que els permet continuar al capdavant de la classificació, però la seva distància respecte dels rivals podria veure’s reduïda en acabar la jornada. En un partit marcat pel joc físic, amb moltes targetes grogues, els culers han pogut igualar el gol inicial del Cornellà, però no han culminat la remuntada

L’inici del duel ha estat travat. Els barcelonistes han tingut dificultats per realitzar el seu joc davant un conjunt visitant molt ben situat en línies defensives i que ha plantat cara als culers. Tant ha estat així que els de Cornellà s’han avançat al marcador després d’un penal comès per Chumi. Els verd-i-blancs s’avançaven al minut 41 i marxaven al descans amb un gol psicològic de gran importància.

A la represa, els blaugranes han estirat línies i s’han llançat a buscar l’empat. Després de successives oportunitats, Edgar aconseguiria l’empat (min 54) i els culers gaudirien de més ocasions, però sense fortuna.

L’empat frena la ratxa de quatre triomfs consecutius dels barcelonistes, però els manté en el liderat. La propera jornada els de Garcia Pimienta visitaran el Gimnàstic de Manresa.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut