Juvenil A – CD Manacor: Triomf treballat per seguir creixent (2-0)

Els blaugrana continuen amb la bona dinàmica de resultats i aconsegueixen tres punts més, gràcies als gols d’Edgar i Sergio Gómez

Victòria del Juvenil A del FC Barcelona davant el CD Manacor (2-0) en el partit corresponent a la tercera jornada de Lliga. Els culers han superat els balears gràcies als gols d’Edgar i Sergio Gómez, i sumen tres punts més per continuar amb la bona dinàmica de resultats, després del triomf a la Lliga davant el Santa Eulàlia (0-1) i a la Youth League contra la Juventus (1-0).

El matx ha començat amb domini blaugrana, amb els de Gabri Garcia dominant la possessió de la pilota i creant les primeres ocasions de perill. Tot i això, els culers no han pogut transformar les primeres arribades a la porteria d’Aarón, i el resultat no s’ha mogut en tota la primera meitat, malgrat la insistència barcelonista.

Ja a la segona meitat, les ocasions culers no han cessat, i finalment ha arribat la recompensa en forma de gol. Ha estat Edgar qui, als 61 minuts de joc, ha avançat els locals (1-0). Tot seguit, Sergio ha tingut el segon amb un llançament de falta, però la pilota ha fregat el pal després de tocar la barrera. El mateix Sergio Gómez, s’ha pogut refer als 75 minuts de joc, anotant el 2-0 definitiu.

Finalment, triomf blaugrana per sumar tres punts més i situar-se amb set en tres partits. Els de Gabri Garcia disputaran la propera setmana el partit corresponent a la quarta jornada de Lliga davant el Cornellà (diumenge 24), per seguir agafant el ritme de competició i continuar amb la bona dinàmica de resultats.