Juvenil A – Sant Andreu: Golejada per continuar pressionant (4-0)

Els nois de Garcia Pimienta s’emporten un partit que es decideix a la segona part amb gols de Collado, Juan, Martí i Monchu

El Juvenil A ha aconseguit la victòria davant una UE Sant Andreu defensiva que s’ha desinflat a la segona part. Després d’una primera meitat sense èxit, els culers han golejat els andreuencs per 4-0 amb gols de Collado, Juan, Martí i Monchu. Aquest triomf permet als barcelonistes continuar pressionant a la part alta de la classificació.

Els primers 45 minuts han estat marcats per un bon joc associatiu dels blaugranes que s’ha traduït en el domini de la possessió. Amb el control de l’esfèric, els culers han intentat sense èxit superar el porter andreuenc, però han xocat una vegada i una altra amb el sistema defensiu plantejat pels quadribarrats, molt tancats i amb un únic punta en aquesta primera part. Per la seva banda, la UE Sant Andreu ha gaudit d’un parell d’ocasions que Iñaki ha aturat sense problemes.

Els gols, a la segona part

A la sortida de vestidors, els barcelonistes han accelerat el seu joc buscant superar la línia defensiva rival. Dues grans ocasions culers de Ricky i Sergi Gómez no han pogut acabar bé per als interessos blaugranes, però Collado ha estrenat el marcador en finalitzar una bona jugada col·lectiva (min 60). Els nois de Garcia Pimienta han trobat recompensa al seu esforç.

Tot i el gol, l’equip ha intentat ampliar la renda amb una diana que li donés tranquil·litat. Ricky ha gaudit d’una ocasió immillorable per col·locar el 2-0 a l’electrònic, però el seu xut, amb el porter fora de lloc, ha sortit fora per poc. Seria Juan Fernández, després de molts intents, qui aconseguiria ampliar l’avantatge culer en rematar una passada de la mort de Sergi Gómez (min 77). El 3-0 seria obra de Martí en rematar una bona centrada des de la banda dreta (min 79). Monchu, amb un Sant Andreu bolcat a l’atac i que ha acusat l’esforç del partit, ha marcat a plaer en treure profit d’una pilota morta a l’àrea petita (min 86).

Amb aquest triomf, els culers es col·loquen a tres punts del líder i continuen pressionant a la classificació. El proper compromís dels blaugranes serà dissabte vinent a Lleida (12.00 h).