Juvenil A – Sporting Clube Portugal: Empat en el darrer sospir per tancar una bona fase de grups (1-1)

Els de García Pimienta empaten en el darrer partit de la fase de grups de la UEFA Youth League en què Rafa Mújica ha tornat als terrenys de joc i ha debutat el porter Carevic

Final gairebé perfecte a una gran fase de grups. El Juvenil A ha empatat en un partit amb poques ocasions de perill i domini absolut blaugrana. Una diana d’Edgar Fernadez ha avançat als blaugranes a la segona meitat, però un gol de l'Sporting Clube Portugal al minut 90 ha establert el definitiu 1-1.

El Juvenil A ha tingut el domini de la pilota i les poques ocasions de perill generades al llarg del primer temps per part dels blaugranes. Els nois de García Pimienta han arribat a la porteria portuguesa, però sense precisió en els darrers metres. Una primera meitat en què l’Sporting Clube de Portugal tampoc ha generat gaire perill, més enllà de centrades a l’àrea que el porter blaugrana Carevic ha aturat sense problemes en el seu debut oficial amb el Barça després de superar una lesió.

Un duel entre dos conjunts ja classificats, amb el blaugranes líders destacats del grup i directament a vuitens de final al acabar com a primers de grups i evitant així disputar els setzens de final. La nota més destacada de la primera meitat ha estat el retorn al terreny de joc de Rafa Mújica, que després d’haver estat operat al mes de juny d’una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta.

Domini total

La segona meitat ha estat de domini blaugrana, si bé la ocasió més clara en els primers compassos ha estat per al conjunt portuguès en un error defensiu que Carevic ha aturat perfectament. Tot i així, el Juvenil A ha aprofitat una errada de la defensa portuguesa per tal d’avançar-se amb un xut ras d’Edgar Fernandez al minut 55.

A partir del gol, el domini del Juvenil A ha estat aclaparador i amb grans accions individuals dels blaugranes. En el darrer minut de joc, el conjunt portuguès ha empatat el partit amb una rematada a l'interior de l'àrea. Amb aquest punt, els blaugranes tanquen la fase de grups de la UEFA Youth League amb cinc triomfs i un empat que els permet classificar-se directament per als vuitens de final.