Juvenil A - Santa Eulàlia: La maquinària funciona a la perfecció (8-2)

Juvenil A - Santa Eulàlia: La maquinària funciona a la perfecció (8-2)

Els de Garcia Pimienta s’exhibeixen a la Ciutat Esportiva en un duel en què no han donat cap opció al rival i en què al descans ja guanyaven per 4-0

El Juvenil A ha aconseguit una gran victòria davant el Santa Eulàlia a la Ciutat Esportiva (8-2). Els de García Pimienta han sortit decidits a la gespa del camp número 9 per endur-se la victòria, i així ho han demostrat. I és que al descans l’equip blaugrana ja guanyava per 4-0. Marqués i Kike han estat dos dels jugadors protagonistes en fer un doblet cadascun. 

Domini blaugrana des de la possessió

Els nois entrenats per Garcia Pimienta han enlluernat el joc a través de la possessió de la pilota. El Santa Eulàlia ha esperat tancat a prop de la seva àrea i quasi no ha tocat l’esfèric. En els deu primers minuts han tingut dues ocasions per avançar-se al marcador, però el porter rival les ha desfet. L’auspici del gol ha sobrevolat la porteria del Santa Eulàlia i s’ha refermat després d’un xut des de la frontal de l’àrea de Collado que ha servit per obrir la llauna.

Amb el gol, el conjunt visitant s’ha estirat i per primera vegada ha rondat la porteria de Lazar. Però l’abundant quota de pilota ha continuat a les botes barcelonistes, fet que ha permès ampliar distàncies. Chumi, a la sortida d’un córner, ha situat el 2-0. L’estratègia també ha funcionat a l’equip culer. La insistència ofensiva del Juvenil A no ha desistit i Collado ha picat una falta perfecta que ha topat amb la creueta. La definició de cara a porteria des de la frontal dels nois de Garcia Pimienta és admirable. I, d’aquesta manera, ha arribat el tercer gol blaugrana. Kike, amb un xut de rosca, i Marqués, després de rematar una falta lateral, han ratificat la superioritat barcelonista, que s’ha mantingut durant tota la primera meitat.  

Sostenen la inspiració ofensiva

El guió de la primera meitat s’ha traslladat a la segona. I, en sis minuts de joc, el Juvenil A, per mitjà de Sergio Gómez, ha situat el 5-0. Lluny de ser conformistes, els nois de Garcia Pimienta no han deixat d’anar a l’atac. S’han defensat bàsicament amb la pilota, i en una circulació ha arribat el sisè. Quique, des del vèrtex esquerre de l’àrea, ha situat l’esfèric a l’escaire dret amb un gran xut de molta precisió, i Marqués ha fet el setè.

El Santa Eulàlia ha marcat dos gols que han maquillat el resultat després de dues jugades desafortunades de la defensa blaugrana. Els culers s’han refet de les dues dianes i Riqui ha marcat el vuitè i definitiu. D’aquesta manera, el Juvenil A ha aconseguit la dotzena victòria en competició domèstica i tancarà l’any comandant la classificació de la Divisió d’Honor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut