Juvenil A - Lleida Esportiu: A un pas del títol de Lliga (3-0)

Juvenil A - Lleida Esportiu: A un pas del títol de Lliga (3-0)

Un punt separa els blaugranes de ser campions després de la plàcida victòria en un matx que han dominat de principi a fi gràcies a l’efectivitat atacant i a la solidesa defensiva

El triomf davant el Lleida Esportiu (3-0) en la jornada 27 de la Divisió d’Honor del Grup 3 ha tancat una setmana perfecta per al Juvenil A: estan classificats per a la Final Four de la UEFA Youth League i a un punt de ser matemàticament campions de la competició domèstica. A falta de tres jornades per al final de la Lliga, els de Garcia Pimienta han resolt plàcidament el matx contra els de la Terra Ferma. El treball grupal i l’efectivitat de cara a porta n’han estat les claus, i Nils, Monchu i Jaime han traduït la superioritat culer en gols.

En un onze titular sense una de les peces clau del Juvenil A, Álex Collado, titular en el partit del Barça B davant el Lorca, el treball coral dels blaugranes ha servit per aplanar el camí cap a la victòria 19 en Lliga. Els barcelonistes s’han mostrat solidaris en zona ofensiva, i s’han generat constants superioritats per arribar a la porteria lleidatana. I compactes en defensa: de la pressió alta fins a la defensa a la pròpia àrea, Mingueza ha tret una pilota sobre la mateixa línia de gol.

Efectivitat blaugrana

D’aquesta manera, s’ha arribat a la finalització dels 45 primers minuts amb 3-0. Nils Mortimer, després d’una centrada mil·limètrica des de la banda esquerra de Martí, Monchu, amb un xut frontal, i Jaime, de volea, han perforat la porteria rival. De quatre ocasions clares, els de Garcia Pimienta n’han marcat tres. El talent ofensiu al Juvenil A ha vist continuïtat una jornada més i s’ha refermat la condició d’equip més golejador en Lliga.

Amb la pilota als peus el contrincant no pot atacar. I aquesta ha estat la manera com el Juvenil A ha adormit el duel a la segona meitat, que només s’ha animat amb algunes aproximacions culers, com una de Monchu a les acaballes. Per tant, el Juvenil A ha sumat davant el Lleida Esportiu tres punts que l’apropen al títol de Lliga. La següent jornada, contra el Gimnàstic, un punt serà suficient perquè els blaugranes es proclamin campions.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut