Juvenil A – Gimnàstic Manresa: Triomf valuós (1-0)

Els de Gabri Garcia s’emporten els tres punts amb un gol de Monchu al 89 després de jugar amb inferioritat numèrica des del minut 51

Nou triomf del Juvenil A del FC Barcelona, que aquest diumenge s’ha endut els tres punts en un partit que no s’ha decidit fins al final. De fet, els tres punts han arribat gràcies a un gol de Monchu in extremis, al minut 88, amb un cop de cap que ha fet pujar l’única diana del duel al marcador. Una acció de valor, perquè el Barça ha jugat amb inferioritat numèrica des del minut 51, quan Martí ha vist la segona groga.

Així doncs, el Barça torna a guanyar després de l’empat de la setmana contra el Cornellà (1-1) i passa a sumar 11 punts a la classificació després de cinc jornades des de l’inici de la Lliga de la Divisió d’Honor Juvenil.