Juvenil A - El Olivar: Eficàcia golejadora (5-0)

Juvenil A - El Olivar: Eficàcia golejadora (5-0)

Els blaugranes han dominat de principi a fi el partit i una jornada més han fet gala de la seva capacitat ofensiva eficaç i talentosa

El Juvenil A ha tingut la voluntat d’atacar i ha marcat, mentre que El Olivar s’ha oblidat de l’atac i ha rebut (5-0). Aquesta ha estat la tònica dels noranta minuts del matx de la jornada 23 de Lliga. Riqui Puig, Miranda, Collado, Guillem Jaime i Marques han estat els artífexs dels gols blaugrana que han donat els tres punts. El líder de la Lliga no abaixa el ritme i suma la quarta victòria consecutiva.

L’eficàcia deixa pas a la bellesa

L’esfèric ha estat blaugrana des del servei inicial del centre del camp. Ara bé, sense notícies ofensives d’El Olivar, al Juvenil A li ha costat filar amb els homes d’atac i poc han intimidat el porter rival fins a dues jugades a pilota aturada. El conjunt culer, que domina totes les facetes de joc, ha desencallat el matx en dos córners. Riqui Puig, amb un potent xut des de la frontal de l’àrea, i Miranda, amb un cop de cap, han estat els encarregats de situar el 2-0.

S’ha arribat a la primera mitja hora amb una gran efectivitat blaugrana, però tot ha canviat quan una jugada per banda dreta ha acabat als peus de Collado. En aquest partit la seducció del ‘10’ barcelonista s’ha concretat amb un xut llunyà harmònicament col·locat al pal llarg que ha situat el 3-0. El migcampista és el màxim golejador dels culers a la competició domèstica amb nou dianes.

La pilota i el marcador es mouen

El pas pel túnel de vestuaris no ha canviat el signe del matx. Tot i les tres dianes de renda, el Juvenil A ha continuat amb el control de l’esfèric. El conjunt visitant no ha mostrat urgències pel marcador, i els blaugranes, amb pausa i tranquil·litat, han mogut l’esfèric per tot el camp. Cap dels dos porters s’ha hagut d’esforçar, ja que les ocasions han escassejat fins a un penal a favor dels barcelonistes i una jugada de pur talent culer. Finalment, Guillem Jaime i Marques han establert el 5-0 definitiu. 

Amb aquesta victòria, el Juvenil A suma 56 punts al capdamunt de la classificació i és líder destacat de la Lliga. Els homes de García Pimienta s’han abonat a sumar de tres en tres i cada dia resten les jornades amb triomf. En queden set per a la finalització. Al següent matx els culers jugaran a domicili contra l’Espanyol.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut