Juvenil A – Betis: Avantatge blaugrana per a la tornada (3-1)

Els culers han estat superiors i han guanyat el conjunt andalús gràcies als gols de Riqui Puig, Guillem Jaime i Collado, però una diana de Roberto de penal dona esperances al Betis de cara a la tornada

Victòria clara i merescuda del Juvenil A blaugrana davant el Betis (3-1) en el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Els culers han superat el conjunt andalús i s’apropen als quarts de final, a falta de jugar el duel de tornada el proper dissabte a Sevilla. Els gols de Riqui Puig, Guillem Jaime i Collado han donat la victòria als homes de Denis Silva, però Roberto, de penal a falta de 15 minuts per al final, ha donat esperances als andalusos.

Domini blaugrana des de l’inici

Els culers han sortit a la gespa del Miniestadi a totes des del primer minut, dominant la possessió de la pilota i el control del joc amb claredat, i les primeres ocasions no han trigat a arribar. Als 28 minuts de joc, una gran centrada des de la banda dreta de Mateu Morey l’ha rematat de primeres Riqui Puig per definir, amb un llançament ras i ajustat, el primer gol del matx (1-0). Els barcelonistes han continuat dominant i arribant a la porteria visitant, però el marcador no s’ha tornat a moure fins al descans.

Ja a la segona meitat, el Barça ha seguit amb la mateixa intensitat i el segon no ha trigat a arribar. Espectacular passada llarga a l’espai de Miranda per a Guillem Jaime, que, amb un gran control orientat i definint per damunt del porter, ha situat el 2-0 (minut 50). Només set minuts després, una bona recuperació de Riqui l’ha aprofitat Collado per anotar el 3-0 amb una gran definició davant Christian (minut 57).

Reacció visitant

El matx semblava encarrilat per als culers, però un penal per als visitants ha permès al Betis retallar distàncies mitjançant Roberto des dels 11 metres (3-1, minut 74). Tot i el domini dels blaugranes, que han continuat arribant amb perill a la porteria contrària, el marcador no s’ha tornat a moure i finalment els culers afrontaran la tornada amb un 3-1 a favor la setmana que ve per intentar accedir als quarts de final de la Copa. Cal recordar que el Barça és el que més cops ha aconseguit guanyar el torneig, amb un total de 18, i aquesta temporada buscarà tancar el triplet assolint la 19a Copa del Rei Juvenil.