Gimnàstic Manresa - Juvenil A: Suen el triomf (1-2)

Els blaugranes aconsegueixen la catorzena victòria de la temporada després d’un partit treballat que s’ha resolt a la segona meitat

El Juvenil A ha decidit positivament el partit de la jornada 20 de la Divisió d’Honor al camp del Gimnàstic Manresa (1-2). Els homes de García Pimienta han sabut sobreposar-se a una primera meitat sense gols. Monchu i Mate han estat els encarregats de marcar els gols de la victòria al segon període. El 14è triomf en competició domèstica permet als culers continuar com a líders destacats.

La segona part decideix

La primera meitat ha estat òrfena de gols al Gimnàstic Parc. La condició de líders i la insistència ofensiva no han estat suficients per trencar la muralla del conjunt local. El pas pel descans no ha canviat la tònica del matx fins a l’equador de la segona meitat. El resultat s’ha transformat al minut 68, quan Monchu ha aconseguit superar el porter rival (0-1).

El partit ha semblat abocat a veure una única diana, però els últims deu minuts han estat frenètics, i Mate ha ampliat distàncies per als culers. No obstant això, el conjunt local no ha renunciat al matx. Gassa ha reduït distàncies per al Gimnàstic, i el nerviosisme podia instal·lar-se en els jugadors barcelonistes, però el Juvenil A ha sabut lidiar amb el gol encaixat i no s’ha deixat empatar. D’aquesta manera, s’ha endut un treballat triomf a domicili (1-2) i segueix com líder destacat. El proper partit dels blaugranes serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra la Damm, que ocupa el lloc catorzè a la taula.