Damm - Juvenil A: Golejada de prestigi a domicili (2-6)

En una pluja de gols, els nois de Gabri Garcia s’emporten la victòria i continuen sense perdre cap partit en Lliga

Triomf treballat del Juvenil A al camp de la Damm. Els gols han marcat la tònica del partit, en el qual s’han sumat 8 gols entre els dos conjunts. Els nois de Gabri Garcia han portat la batuta al marcador i s’han acabat imposant per 2-6 amb dianes de Juan Fernández (3), Edgar, Collado i Kike. D’aquesta manera, el Juvenil A ha sumat la quarta victòria en Lliga.

El matx ha començat de manera frenètica en la faceta anotadora, i en 4 minuts dels 15 primers s’ha situat l’1-2 al marcador. Els blaugranes s’han avançat (min. 10) gràcies a un gol de Juan Fernàndez. Tot seguit (min. 13), el conjunt local ha situat la igualada, però els nois de Gabri Garcia s’han refet ràpidament i al minut 14 Juan Fernàndez ha repetit de cara a porta i ha posat, de penal, el Juvenil A per davant.

L’electrònic ha tingut un moment de descans, però entre els minuts 29 i 33 s’han vist dos gols més. Edgar ha ampliat diferències per al Juvenil A, però la Damm les ha retallat. Abans d’arribar al descans, Collado ha donat avantatge al conjunt blaugrana (2-4).

La segona meitat ha servit perquè el davanter del Juvenil A Juan Fernàndez materialitzés el seu hat-trick i els blaugranes ampliessin distància en el marcador. Kike ha marcat el definitiu gol a 7 minuts de la conclusió i ha deixat el resultat final en 2 a 6.

D’aquesta manera, el segon període ha vist com els tres davanters titulars del conjunt de Gabri perforaven la porteria rival. Amb aquest resultat favorable, el Juvenil A suma 14 punts en sis jornades i continua sense perdre cap partit a la competició domèstica.