Vila-real – Juvenil A: Derrota que obliga a remuntar (3-0)

Vila-real – Juvenil A: Derrota que obliga a remuntar (3-0)

Els de Gabri Garcia perden davant el Vila-real un partit que ha estat marcat per la falta d’efectivitat dels blaugranes

El Juvenil A no ha pogut treure un resultat positiu davant el Vila-real en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei Juvenil (3-0), i tocarà remuntar en el partit que es disputarà la setmana vinent a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els jugadors de Gabri Garcia han buscat crear superioritats a través de la pilota, però la bona organització del rival i la seva efectivitat de cara a gol han condicionat el resultat final.

El Barça ha pres la iniciativa des dels primers compassos, i el rival ha mantingut l’organització per aprofitar algun error blaugrana i treure’n benefici. A mesura que passaven els minuts, els groguets han avançat la línia de pressió i els futbolistes del Barça l’han superat amb èxit, tot i que no acabaven de generar ocasions clares a la porteria local.

Tot i la possessió blaugrana, el Vila-real ha aprofitat la seva velocitat per sortir en contraatac i desequilibrar la balança mitjançant les botes de Villa (1-0, min 40). Malgrat encaixar aquest cop, els jugadors culers han estat fidels a l’estil i han insistit a arribar a l’àrea rival a través del joc de toc per generar espais i crear perill. Després de la represa, els locals han buscat el segon gol, i l’han trobat amb una acció col·lectiva executada per Fran (2-0, min 61). Malgrat tot, el Barça ha tingut una bona reacció i hauria pogut convertir el primer gol visitant en la jugada posterior: Morer ha enviat una centrada mil·limetrada perquè Abel Ruiz la rematés, però l’encert del porter local ha evitar que el Juvenil A escurcés distàncies.

Ja a les acaballes del partit, Jack ha marcat el tercer (3-0, min 89). Així doncs, la derrota obliga el Barça a gestar una gran remuntada en el partit de tornada, que es disputarà el següent cap de setmana a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut