Sporting de Gijón – Juvenil A: Triomf incontestable per passar als quarts de la Copa del Rei (0-3)

Els de Gabri Garcia aconsegueixen una bona victòria en la tornada dels vuitens de final de la competició per poder avançar cap a la fase següent

El Juvenil A supera l’Sporting de Gijón en el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei (0-3) i aconsegueix l’objectiu de passar a la següent ronda. Amb l’1-1 de l’anada, disputada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, els jugadors de Gabri García arribaven a terres asturianes conscients d’haver de firmar una gran actuació per passar a la següent fase, i així ha estat. En una segona part pletòrica, els gols de Guillemenot, Guillem Jaime i Dani García han donat una victòria incontestable al Barça.

Els jugadors del Juvenil A han afrontat el duel amb la intenció de buscar un resultat que donés accés als quarts de final de la Copa del Rei. La decisió culer al terreny de joc no ha trobat encert de cara a porteria a la primera part, i l’Sporting ha tingut la primera aproximació clara al quart d’hora de joc, però Bertín no ha culminat amb èxit la jugada.

Premi a l’esforç

Ja iniciada la segona part, els culers han estat fidels a l’estil del joc ofensiu i de possessió, i han insistit a generar perill a la porteria local. Finalment, el premi ha arribat. Jeremy Guillemenot ha executat de manera magistral un penal que ha donat avantatge al Juvenil A (0-1, min 60). Aquest resultat ja era suficient per classificar els de Gabri Garcia, però, lluny de relaxar-se, els futbolistes culers han buscat augmentar la diferència. D’aquesta manera, han arribat dos gols consecutius: el primer ha estat obra de Guillem Jaime (0-2, min 69), mentre que Dani García ha firmat la diana definitiva que donava la tranquil·litat a la plantilla blaugrana (0-3, min 72).

Ara és moment d’esperar el sorteig per veure quin serà el rival dels barcelonistes als quarts de final de la Copa del Rei.