Juvenil A – FC Porto: Una final al Mini per ser a Nyon

Juvenil A – FC Porto: Una final al Mini per ser a Nyon

18 hores (Beinsports): L’equip de Gabri vol guanyar al Porto per ser a la seva segona final four en quatre edicions

Una final anticipada. Això és que es jugarà aquest dimarts al Mini entre el Juvenil A blaugrana i el del FC Porto. I és que els quarts de final de la UEFA Youth League ja són aquí, en una eliminatòria a partit únic. L’equip que guanyi el partit serà a la Final Four de Nyon del 21 al 24 d’abril. El Porto arriba a l’eliminatòria després de superar al Viitorul romanès als vuitens per 3 a 0 i compta a les seves files amb la base de la selecció portuguesa sub19 i un ex blaugrana, el marroquí Ayoub Abou, que va passar pel planter blaugrana durant moltes temporades. L’entrada és gratuïta al Miniestadi per tots els aficionats que es vulguin acostar a les 18 hores.

Declaracions Gabri Garcia:

“Espero un Porto amb un plantejament molt més ofensiu, amb un 4-3-3 molt semblant a nosaltres, amb molts bons jugadors. Un estil bastant semblant al nostre, el perfil de jugadors, el sistema de joc, i pel que hem vist amb aquesta idea de venir a jugar la pilota, de venir a pressionar, i segur que es veurà un bon partit amb dos equips que prioritzen tenir la pilota”.

“És evident que poc a poc hem d’anar aconseguint els objectius, i ara mateix l’objectiu i el premi és passar i guanyar aquesta final. Crec que hem fet una fase de grups boníssima, l’eliminatòria contra el Dortmund també va ser un gran partit i ens falta ‘la guinda del pastel’ que seria guanyar demà i sobretot que els jugadors gaudeixin de l’experiència de ser a Nyon”.

“Estem molt contents de l’acollida que va haver l’altre dia, de la gent que va venir, que ens va veure, jo crec que van sortir contents i espero que demà tornem a repetir aquest número de seguidors. Jugar en un escenari amb més gent és maco i pels jugadors és més motivant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut