Juvenil A – Manchester City FC: Un dels millors partits de juvenils a Europa

Juvenil A – Manchester City FC: Un dels millors partits de juvenils a Europa

16 hores (Bein Sports / UEFA.tv): L’equip de Gabri vol fer un pas de gegant de cara a la classificació per a la següent ronda de la Youth League

Invicte. Així es presenta l’equip de Gabri Garcia a un dels partits més importants de la temporada fins ara. El Manchester City juvenil visita el Miniestadi com al principal rival dels blaugranes de cara a la classificació. I és que els citizens han guanyat els dos partits anteriors contra el Borussia Mönchengladbach (4-1) i el Celtic FC (0-4) per golejada. De fet, han marcat vuit gols i tan sols n'han rebut un en contra. Això sí, al davant tindran un Juvenil A que només coneix la victòria aquesta temporada tant en Lliga com a la Youth League i que és líder destacat a la Lliga amb vuit victòries consecutives, a més de les dues a Europa contra Celtic (2-1) i Mönchengladbach (1-3). El Mini pot marcar la primera diferència en aquest grup C, en què es veurà un duel entre dos dels millors planters d’Europa.

Declaracions Gabri Garcia:

“Tenim moltes ganes i molta confiança després dels últims resultats, tot i no ser tan amplis, però sí que han estat molt bons”.

“Sabem la dificultat del rival, l’hem estudiat, és un equip molt compensat i molt bon equip. Planteja un futbol molt semblant al nostre, amb el mateix sistema 4-3-3, una pressió molt alta, jugadors molt ràpids al davant, sortida des de darrere, que ja intenten jugar d’inici..., he vist bastantes coses semblants a les nostres. Evidentment, és un equip molt treballat per jugar a futbol i ser un equip creatiu”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut