Manchester City FC – Juvenil A: En busca de segellar la classificació

Manchester City FC – Juvenil A: En busca de segellar la classificació

16 hores (Beinsports): L’equip de Gabri vol seguir invicte a la Youth League i tancar la classificació matemàtica per la següent fase

Torna la Youth League i torna l’aventura europea pel Juvenil blaugrana. Els de Gabri es veuen les cares amb el Manchester City FC aquest dimarts (16 hores) a l’Academy Stadium, a la Ciutat Esportiva blue, en unes instal·lacions de luxe. A la passada jornada, els blaugrana van guanyar al City (1-0) amb gol de Carles Pérez a les acaballes del partit. Aquest cop, els de Gabri intentaran segellar la classificació per la següent fase, fins i tot com a primers de grup si guanyen, ja que tindran sis punts més que el seu rival i el goalaverage particular guanyat. Per la seva banda, els citizens intentaran reenganxar-se a les opcions de passar com a primers de grup. Gabri té les baixes de Guerrero lesionat, Josep Martínez per estar amb el Barça B, Alasana per temes burocràtics i Chumi, Jang, Dani García per decisió tècnica.

Declaracions Gabri Garcia:

“El partit d’allà a Barcelona ja era una prova important per a nosaltres. Ja sabíem de la dificultat que tindria el partit i avui és un altre partit semblant a nivell de joc”.

“Tenen bons jugadors, molt bons individualment, però nosaltres també en tenim de molt bons. Serà un partit interessant, intens amb dos jocs molts semblants i el resultat espero que sigui molt igualat, no espero un gran resultat per cap dels dos equips”.

“No tenim pressió, sempre venim a guanyar, la nostra mentalitat és aquesta, però que a la quarta jornada ja puguis decidir quedar primer de grup és un punt de motivació extra per nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut