Juvenil A – RCD Espanyol: Derbi juvenil de nivell

Juvenil A – RCD Espanyol: Derbi juvenil de nivell

11 hores (Gol): L’equip de Gabri Garcia buscarà guanyar als periquitos i augmentar l’avantatge a la classificació de la divisió d’honor

Una temporada més arriba un dels partits més esperats, el derbi juvenil entre Barça  i Espanyol. El matx per excel·lència a les categories inferiors dels dos equips, en el tercer esglaó, ja que també hi ha derbis de primers equips a Primera Divisió i de filials a la Segona B. En aquest cas, els blaugrana buscaran els tres punts i augmentar l’avantatge a la Lliga, que ara mateix és de dos punts, ja que el Barça ho ha guanyat tot i l’Espanyol tan sols ha cedit un empat. L’entrada al camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper serà lliure.

Declaracions Gabri Garcia:

“Tots dos equips arriben en bona dinàmica a la competició. Ells han tingut un empat però tot i així han guanyat la resta de partits. Per tant, arribem molt igualats a nivell de confiança, punts i classificació”.

“Nosaltres ens agafem a el que nosaltres defensem, a la nostra manera de jugar, a la nostra velocitat del joc, al de sempre. Tot i que som un equip amb moltes novetats. Serà un partit amb dos estils diferents, pel que he vist ells dintre del que cap, amb un estil bastant ofensiu i crec que es veurà un gran partit”.

“Guanyar per nosaltres serien cinc punts, i ells si guanyen es posarien per davant nostre. Crec que pels dos equips hi ha emocions importants”.

Declaracions d’Eric Montes i Oriol Rey

“Tenim moltes ganes que arribi el dissabte a les 11h, i de jugar ja contra l’Espanyol, un altre derbi més. Jugar contra l’Espanyol sempre és especial, perquè és un derbi de Barcelona, contra un dels rivals més forts que hi ha a Espanya”.

“Afrontem el partit amb moltes ganes, il·lusió i confiança, ja que els darrers resultats són bons i hem de continuar així i no ens hem de confiar. Les claus són jugar millor que ells amb la pilota, amb intensitat, i si ens imposem en això tenim molt guanyat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut