Màlaga CF – Juvenil A: Debut contra el vigent campió

Màlaga CF – Juvenil A: Debut contra el vigent campió

10 hores (Gol): L’equip de Gabri vol guanyar al campió andalús per avançar fins a les semifinals de la Copa de Campions

Els equips que pateixen revessos durs són els que millor s’han d’aixecar. I això és el que vol demostrar el Juvenil A de Gabri Garcia aquesta setmana. Després de l’eliminació a les semifinals de la Youth League, aquest dilluns arribar una oportunitat per refer-se als quarts de final de la Copa de Campions contra el Màlaga. Portonovo serà l’escenari del primer partit de quarts que enfrontarà al campió andalús i al del grup de Catalunya-Balears-Aragó. El partit es podrà seguir en directe per ‘Gol’ i per les xarxes socials del Club.

Declaracions Gabri Garcia:

“Ens ha costat pair el resultat i el partit de Nyon. Tots teníem moltes expectatives, però després del partit ens vam quedar tocats però no podem capficar-nos més”.

“Ara estem preparats per la Copa de Campions. Ha estat un cop però tenim objectius macos per disputar i jugar. Crec que arribem en un bon moment, l’equip altre cop està en un bon to i ganes de competir”.

“Tenim molt de respecte pel rival que ens trobarem, per ser el campió d’Andalusia i per ser l’actual campió d’aquesta competició. Podem demostrar que hem après la lliçó”.

“El Màlaga té molts jugadors jugant amb el seu segon equip (el filial), té molt bons jugadors, segur que baixaran per pujar, és un equip molt treballat amb una idea molt clara. El que hem vist fins ara és un equip defensivament molt contundent i amb 3-4 jugadors que individualment sorprenen”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut