Girona – Juvenil A: Novena victòria consecutiva a la Lliga (0-1)

Els blaugranes han guanyat per la mínima davant el Girona, que encara no coneixia la derrota a casa aquesta temporada. D’altra banda, el Juvenil B ha remuntat als últims minuts tot i jugar amb un home menys i ha guanyat (2-1) el Lleida

El Juvenil A del FC Barcelona continua sumant victòries a la Divisió d’Honor. Aquesta vegada ho ha fet a domicili davant el Girona, un dels equips menys golejats de la competició i que encara no havia perdut a casa. Els blaugranes han comptat amb el migcampista africà Alasana Manneh, que ha debutat amb victòria després de resoldre els tràmits burocràtics que impedien que jugués en partit oficial.

A l’inici de l’enfrontament, el Girona ha pressionat la sortida de pilota, però ha comès imprecisions que el Juvenil A ha aprofitat per generar espais, tot i que no les ha pogut culminar. La primera ocasió de gol ha aparegut al minut 9, quan Lee ha volgut definir dins de l’àrea del Girona i s’ha topat amb el porter Alberto Román, que ha impedit que la pilota se n’anés al fons de la xarxa.

Els locals no s’han donat per vençuts i han fet un esforç físic per jugar de tu a tu amb els blaugranes, malgrat que no han pogut evitar que al minut 29 Jeremy Guillemenot abaixés bé la pilota centrada i la col·loqués a la dreta de la porteria per marcar el primer i únic gol del partit. El Girona ha intentat generar més ocasions, i Viader s’ha acostat a la porteria del Barça després de driblar un defensa i fer-se una autopassada que ningú ha pogut rematar dins l’àrea.

A la segona meitat el Barça ha dominat la possessió tot i que el Girona també ha tingut alguna ocasió. L’oportunitat més clara l’ha tingut al minut 56, quan Sergi Caballero ha rematat de cap a pocs metres de la porteria i Josep Martínez ha aturat la pilota a boca de canó. El Juvenil A ha aguantat la pressió fins al final i ha evitat que els locals sumessin el gol de l’empat.

El Barça encara no coneix la derrota i és líder del grup 3 de Divisió d’Honor Juvenil amb els 27 punts possibles. La setmana vinent l’equip de Gabri García rebrà el Mallorca, tercer classificat de la competició, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.