Nàstic - Juvenil A: Victòria per continuar líders (1-2)

Nàstic - Juvenil A: Victòria per continuar líders (1-2)

Mboula i Alasana han estat els golejadors blaugrana d’un partit en què el Nàstic ha acabat amb un home menys

El Juvenil A ha guanyat a domicili davant el Nàstic de Tarragona abans del seu compromís internacional amb el Borussia Mönchengladbach a la UEFA Youth League. Els homes de Gabri Garcia han sumat una victòria més que els permet continuar líders a la classificació amb 38 punts.

Els blaugranes han tingut el domini sobre el terreny de joc, però no han aconseguit protagonitzar gaires ocasions de gol. El Juvenil A s’ha anat acostant de mica en mica a l’àrea contrària fins que ha obert la llauna amb un gol de penal d’Mboula al minut 14. A partir d’aquest moment els de Gabri Garcia han pogut combinar i triangular amb més tranquil·litat i el joc fluid ha donat peu al segon gol (min 31). Amb un xut des de fora de l’àrea Alasana ha aportat la confiança necessària per a l’embranzida blaugrana, tot i que al minut 38 el Nàstic ha retallat distàncies gràcies a un gol d’Alex.

A la represa Gabri Garcia ha canviat el plantejament de l’equip per tenir encara més domini, i, a més, al minut 63 Ikel ha vist la segona targeta groga i el Nàstic s’ha quedat amb deu homes sobre el terreny de joc. Als últims minuts el Juvenil A ha tingut la pilota i més oportunitats de cara el gol. També ha sabut aguantar bé els atacs tarragonins, que no s’han donat per vençuts, però la defensa blaugrana ha estat molt segura.   

El proper partit que disputarà el Juvenil A serà davant el Borussia Mönchengladbach, corresponent a la fase de grups de la UEFA Youth League, en què intentarà sumar la sisena victòria consecutiva a la competició. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut