Màlaga CF – Juvenil A: Derrota per acomiadar-se de la Copa de Campions (4-2)

Els de Gabri Garcia cauen eliminats de la competició després que l’equip andalús, vigent campió, hagi capgirat un 1-2 a la segona meitat

No ha pogut ser. El FC Barcelona s’ha acomiadat de la Copa de Campions després de caure contra l’actual campió (4-2), un Màlaga que s’ha mostrat efectiu a la segona meitat i que ha pogut capgirar l’1-2 amb què els de Gabri han marxat al descans. Perquè els gols de Joel, Escardo -de penal- i Jonny -a l’afegit- han neutralitzat els de Carles Pérez i Youssef, aquest en pròpia porteria, per posar punt final a la participació blaugrana en un torneig en què participen els campions dels diferents grups de la Divisió d’Honor Juvenil.

Una autèntica llàstima, perquè la primera meitat del Barça ha fet preveure una altra cosa. No havien començat bé les coses per als de Gabri, això sí, perquè Mboula ha fallat un penal comès sobre Guillemenot (min 11) i Hugo ha aprofitat una passada en profunditat de Maty per fer el primer (1-0, min 16). Però la capacitat de reacció blaugrana, que no s’ha enfonsat i ha continuat dominant, ha pogut capgirar la situació, malgrat la bona defensa de l’equip dirigit per Dely Valdés.

Primer, Carles Pérez ha transformat un segon penal comès novament sobre Guillemenot (1-1, min 20), i abans del descans, i en una jugada assajada entre Morer i el mateix Carles Pérez, Youssef ha acabat per colar l’esfèrica al fons de la seva pròpia porteria després de la centrada xut de l’11’ del Barça. Fins i tot hi ha hagut temps perquè Pérez es topés amb el pal, en una excel·lent jugada i en una acció que hauria pogut dificultar més les coses per al Màlaga (min 42).

Cinc minuts negres

Però no ha estat així, i l’equip andalús ho ha aprofitat. Després del descans, ha fet un petit pas endavant a la recerca de l’empat i s’ha aproximat una mica més a l’àrea de Sergi Puig, tot i que sense gaires ocasions clares. El 2-2, però, ha acabat arribant, i ho ha fet després d’una bona centrada de Robles i d’un cop de cap inapel·lable de Joel (min 67). Un cop dur que encara ha estat més fort cinc minuts després, quan Escardo ha transformat un penal per fer el 3-2 (min 72).

A partir d’aquí i fins al final el Barça ha intentat tornar a posar les taules a l’electrònic, davant d’un Màlaga que s’ha defensat amb cinc homes, però no ha pogut tornat a batre el porter rival. Qui sí que ho ha fet ha estat Jonny, en un llançament de falta impecable, que ha consumat la derrota al temps afegit (4-2, min 92) per deixar el Barça sense temps de reacció, en una acció que ha significat el punt final blaugrana a la competició.