Juvenil A – Manacor: Gols i esforç que valen un liderat (4-0)

L'estrena golejadora de David Alfonso, acompanyat dels gols de Dani García, Guillem Jaume i Carles Pérez, situen el conjunt de Gabri Garcia al capdavant de la classificació

El Juvenil A  ha sumat els tres punts en la tercera jornada de la Divisió d’Honor, després de guanyar per 3 a 0 el Manacor. Els nois de Gabri Garcia han tingut la possessió de la pilota en tot moment, però ho han tingut difícil per crear ocasions de gol a l’inici. El Manacor s’ha tancat a la seva àrea i només n’ha sortit per aprofitar jugades de contraatac. Els autors dels gols han estat David Alfonso (min 28), Dani Garcia (min 57) –que han debutat amb gol–, Guillem Jaime(min 67) i Carles Pérez (min 74).

El rival presentava una tàctica defensiva molt potent, però amb el pas dels minuts han començat a aparèixer els espais, i amb aquests les ocasions del Barça. Els homes de Gabri Garcia s’han activat i el porter rival ha hagut d’intervenir diverses vegades. El primer gol arribaria en el minut 28 de la primera part. Després d’una ocasió clara d’Oriol Busquets interceptada pel porter visitant, Guillem Jaime ha fet una centrada magistral que ha rematat de cap David Alfonso. Després del gol, la defensa del Manacor s’ha anat ensorrant i els blaugrana han anat creant més oportunitats.

David Alfonso, golejador i assistent

El segon temps ha servit perquè els blaugrana sentenciessin el partit. I el protagonista ha estat David Alfonso. Després de marcar el seu primer gol amb el Barça, l’exjugador del Recreativo de Huelva ha estat clau en dos dels tres gols de la segona part. La primera assistència ha estat per  a Dani Garcia, que ha marcat, també de cap, en el minut 57. Després d’un gran gol de Guillem Jaime des de dins l’àrea (min 67) que ha ampliat l’avantatge culer, Alfonso ha repetit com a assistent. Ha servit a Carles Pérez el quart i definitiu gol (min 74). Amb aquesta victòria, l’equip de Gabri Garcia se situa líder en solitari de la Divisió d’Honor, amb nou punts de nou possibles.